Осигуровка за пистолет // 30753КС

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 100лв.

Осигуровка за пистолет // 30753КС

21,00 лв.
Подходящ за всички модели пистолети. Захвата за колана е 6 см. При крайно обтегнато положение дължината е 100 см.