Лопатка // 27034

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 100лв.

Лопатка // 27034

22,00 лв.
Сгъваема лопатка, метална. Качествена, олекотена изработка. Полиестерен калъф.